Facebook

Ilmailusää

Trafi, ilmailu

Olemme Facebookissa

KSP (Kila Safe Pilot)

KILA käynnistää vapaaehtoisen lentotaidon kehittämisohjelman KSP:n (Kila Safe Pilot). KSP on vapaaehtoinen ohjelma jolla jäsen voi kehittää lentotaitoa lentämisen perusasioissa, sellaisissa joissa useimmiten on tullut mm. vahinkoja.

KSP:n tavoitteena mm.

  • kehittää itseämme paremmiksi lentäjiksi
  • harjoitella lentämisen perustaitoja
  • parantaa lentoturvallisuutta
  • aktivoida lentämistä lupakirjan saannin jälkeen

Laulajatar Irina hymyili kevytkoneen co-pilottina!

Laulajatar Irina kävi tutustumassa Kevytilmailuun lennonopettaja Juha Lindin CO-Pilottina. Hymy oli herkässä kummallakin.  
irinajuha.png 

"Ultrakevyellä koneella oli hienoa päästä lentämään. Leppoisa kokemus. Oli hauska bongailla maisemia ja etenkin hienoja tai erikoisia taloja. Aluksi suuntavaisto oli vähän hukassa, mutta pienellä opastuksella sijainti alkoi hahmottua. Oletin että kone olisi kokonsa vuoksi tärisyttänyt nousuissa ja laskuissa, mutta ei. Tasaista kyytiä oli tarjolla. Harkinnassa on, josko joskus uskaltautuisi temppukoneen kyytiin. Tällaiselle lennolle lähden uudelleen koska vaan!"

Terveisin Irina

Avoimet ovet Mäntsälän kentällä (EFMN)

DSC03048.JPGDSC03055.JPGDSC03047.JPGKILA-Klubi Mäntsälän Avoimet ovet oli kokonaisuudessaan elämyksellinentapahtuma.

Ilma suosi ja ruska antoi ensi merkkejään hienossa auringon paisteessa. Kävijöitä oli mukavasti 150-200 hlö:ä ja kevytlentokoneita 17 kpl.

Kiinnostus oli melkoinen ja kysymyksiä riitti jokaiselle Klubilaisellemme. Opettajat saivat olla näyttämässä ilmassa kädestä pitäen monille uusille tutustuja-jäsenillemme kuinka voit itse ohjata konetta. Palaute oli odotetun mukainen. Jokainen hämmästyi saamaansa elämystä sekä ohjaamisen loogisuutta.
Harrastuskipinä taisi jäädä monen mieleen.

Mäntsälässä taitaa seuraava kurssialoitus lähestyä. Kunhan saadaan 7-10 innokasta kasaan, niin päästään aloittamaan kurssi paikan päällä. Ilmoittaudu rohkeasti ja antakaa sanan kiertää. Tutustumisohjelmia voimme tarvittaessa antaa pienellä varoitusajalla ilman suurempia järjestelyjä.

Kiitoksia kävijöille ja talkooväelle, erityisesti Kaleville ja Leksalle.
Jälkeä syntyi mukavasti.

Tällaisia tapahtumia on mukava järjestää.

Lue lisää: Avoimet ovet Mäntsälän kentällä (EFMN)

Kilan Jäsenet, vastatkaa kyselyyn!

Sivuille on lisätty Jäsenkysely aiotuista harrastelennoista Kilan vuokrakoneilla. Kysely koskee ainoastaan lentoja aikavälillä Marraskuu 2006 - Helmikuu 2007. Vastatkaa kyselyyn realistisella arviolla. Tämän tiedon pohjalta osaamme tehdä päätöksen koneiden seisontavakuutuksista ns. tymäkauden ajalle.

Kiitos.

Ylläpito

Etsivä löytää

Lentopaikkakisa

Lentäjän säät